Thursday, November 27, 2008

the question game still in sabahan version..

1. Ko rasa2 hari ni ko hepi ka?

☻ hurm..ntah laa x tau..hepy la jua kalii..

2. Jadi apa yg ko tdk suka pasal hari ni?

☻naadaa jua apa2..biasa2 ja bhaa

3. Ko pernah piara ikan?

☻ pernah laa..sekarang laa bha ne...tp parent yg jaga..heheheee..

4. Apa ba yang ko rasa bikin stress btul skarang nih?

☻ermm..ntah nda tau..mana daa apa2..

5. Bila yang paling last ko cakap sama 1 drpd adi bradi ko?

☻ hurm...tadi laa kalii..b4 aku main diz game..woii 1 ja adik beradik aku ne ging..

6. Kestau sikit apa barang mahal ko pakai skarang nih?

☻ spectacle aku laa...wahahhahaaa..

7. Ko rasa2 ko pernah ka, dalam apa cara skalipun la, kna tembirang oleh org yang ko pecaya?

☻ ahhaha..selalu...tapi aku buat stupid2 ja..supaya dia nda kuyakk..ahhahaha..

8. Kalo begadu, ko ka yg cakap sorry dulu?

☻ depends laa..huhuuu

9.Mana ok? Hari ni ka kemarin?

☻hah?!..sama ja aku rasa..miahahhaa..

10.Ko kenal sepa2 yang depan dia ko bulih buat budu2 ka?

☻ of coz laa..dorang si anuu..geng aku laa bha..hihii =)

11.Sepa yang paling last ko kasi keciwa?

☻aarr??!! hahahaa..ntah laa..aku pun nda tau..

12.Mana ko lebih suka, yang lawa mata ka, yang lawa senyuman?

☻ i think...BOTH...heheee :)

13.Bila tu yang ko btul2 rasa mo tumbuk tu urang?

☻ when the people mintapuji cam tahi...overacting+control2..

14.Ko punya warna mata sama ka ngan mama bapa ko punya?

☻hurm..nda taw..nda pernah aku check..hohoo..

15.Ko suka bagi ceramah sama urg pasal dadah?

☻ ahhahaa..lucunya..sendiri pun nda pro maw ceramah org konon...NDA LAA..

16.Urg yg pling ko mau skarang ni tau ka ko mau dia?

☻ maw apa ne konon?!wahhahaa..cam pasal si chipsmore ne taw..

17.Pil yang ko plg last ambi?

☻vitamin...tadi pagii...

18.Ada ko p skola baru2 ni?

☻ cutii ne sekarang sayaang..

19. Ko ada kawan baik ka masa skola menengah?

☻ hurm..adalaa jua..

20.Apa yang ko dengar skang?

☻ dengar apa??!!..aku dengar macam2 ne now..wahhahaa.. =D

21.Ko tunggu call dari sepa ni?

☻NO ONE..aku x suka main call2 ne..sms ja laa..save lagi credit..miahahaha :)

22.Apa prasaan ko skarang?

☻ boring..tapi syiok jua laa..waakkakaa...

23.Ko teda keja rumah ka ni?

☻ naadaa laii..

24.3 fakta tentang org yg paling last mesej ko?

☻ sapa yg paling last msg aku aar??!! adoii aku nda taw...wahahhahaa... :D

No comments: